DREVNI PROIZVOD NA MODERAN NAČIN

Mad Med je firma koju su pokrenula braća Mardešić sa ciljem promovisanja zdravog života kao i podizanja svesti o važnosti pčela i same konzumacije meda. Pored prodaje bagremovog, lipovog i šumskog meda, u ponudi imamo i premium proizvode – mešavine domaćeg meda i organskih začina iz svih krajeva sveta. 

hero

KO SMO MI?

Mi smo mala porodična firma sa prirodnjačkim pristupom životu. 

Mad med je nastao 2017. godine iz želje mladih stručnjaka da spoje tradiciju izrade domaćeg meda sa egzotikom dalekih prostora. 

Naša ideja je bila da najkvalitetniji med začinimo egzotičnim biljem iz različitih krajeva sveta, od prašuma Šri Lanke, preko podnožja Himalaja, sve do evropskih šuma. 

Zabrinuti za sve lošiju ekološku sliku u svetu, shvatili smo da mnogo možemo da naučimo od pčela. Stoga preuzimamo njihov pristup životu i zdravlju.  

Proizvodimo najfiniji domaći med i trudimo se da širimo svest o važnosti očuvanja pčelinjeg fonda, a samim tim i sopstvene budućnosti. 

BLOG

PROIZVODI

indonesian-dream

INDONESIAN DREAM

Kombinacija meda I cejlonskog cimeta – zasebno I med I cejlonski cimet imaju pregršt zdravstvenih benifita, a zajedno još više. Njihova kombinacija pomaže kod srčanih bolesti, povišenog holesterola I triglicerida, visokog krvnog pritiska, dok je njen sam ukus dobro poznat u ljudskoj kulturi. Svaki zalogaj će vas pozivati da uzmete jos jedan.

mint

mINT

Mešavina meda nane I đumbira- Očaraće vas! . Prilikom svake konzumacije će te osetiti eksploziju čula, kao prvog puta kada ste probali ovu kombinaciju. Slatkoća meda I osvežavajuća nana čine da pomislite kako ne može bolje od toga, ali samo dok ne osetite efekat đumbira koji dolazi kasnije. Tada shvatate da uvek može bolje.

acacia

ACACIA

Bagremov med –  u poređenju sa ostalim vrstama meda, bagremov med je jako svelte boje, gotovo proziran. Blag je i sladak, sa delikatnom aromom. Zbog povišene fruktoze u sebi potrebno mu je više vremena da se kristališe i samim tim ostaje duze u tečnom stanju. U sebi sadrzi vitamine i minerale, poput vitamin C i magnezijuma. 

KONTAKT